Open Huizen Route

De komende jaren ontwikkelen we graag een wandelroute langs onze prachtige locaties Tiel, Maurik, Culemborg, Buren/Geldermalsen, Beesd/Linge en Varik. Elke kern biedt een unieke wandeling langs religieus en cultureel erfgoed.
We bouwen dit zgn. Walburgpad stap voor stap op. We starten met speciale Open Huizen met kleine wandelingen en andere activiteiten in de verschillende kernen, elk met hun eigen charme en geschiedenis. Later verbinden we de wandelingen met elkaar om zo het complete ‘Walburgpad’ te creëren.
Tijdens onze speciale Open Huizen openen we de deuren van religieus erfgoed voor iedereen. U bent van harte welkom om rond te kijken, de geschiedenis te ontdekken en deel te nemen aan de wandelingen en andere activiteiten. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan! Stap in de toekomst op het Walburgpad.

Agenda Open Huizen

1 juni 2024, 12:00 - 17:00 uur - Tiel

Open Huis Tiel - Thema ‘De acht werken van barmhartigheid’

Zaterdag 1 juni staan de deuren van de Dominicuskerk in Tiel wijd open voor belangstellenden uit Tiel en omgeving rondom het thema ‘de acht werken van barmhartigheid’. Aan dit thema wordt een eigentijdse invulling gegeven. Tal van activiteiten vinden plaats waarin (ook oecumenisch) wordt samengewerkt. Zo is er een programma gemaakt dat begint met een... lees meer
gratis
Meer info