1 juni 2024, 12:00 - 17:00 uur

Open Huis Tiel – Thema ‘De acht werken van barmhartigheid’

Zaterdag 1 juni staan de deuren van de Dominicuskerk in Tiel wijd open voor belangstellenden uit Tiel en omgeving rondom het thema ‘de acht werken van barmhartigheid’. Aan dit thema wordt een eigentijdse invulling gegeven. Tal van activiteiten vinden plaats waarin (ook oecumenisch) wordt samengewerkt.
Zo is er een programma gemaakt dat begint met een -optioneel- gezamenlijke start rondom het centrale thema. Daarna is er een veelzijdig keuzeprogramma met activiteiten binnen en buiten de kerk die hieraan gerelateerd zijn. Een van de onderdelen is specifiek gericht op kinderen en jongeren. Tot slot is er een -optioneel- gezamenlijke afsluiting waarbij teruggekeken wordt op het centrale thema. Het jongerenkoor Chantiel sluit het Walburg Open Huis af met een keuze uit hun repertoire.

Uiteraard wordt er voor de inwendige mens gezorgd met koffie, thee en limonade; met soep en broodjes.

Kom ook naar dit Walburg Open Huis!
Je kunt gewoon binnen lopen tussen 12.00 en 17.00 uur; een rondje in of om de kerk lopen; genieten van een kopje koffie in een van de gezellige zitjes of anderen ontmoeten met een gezellig gesprek of een kijkje nemen bij de informatiestands.
Maar als je dat wilt kun je ook aan een of alle onderdelen van het programma meedoen. Die keuze is aan jou.

Het programma met de verschillende onderdelen publiceren we hier zodra dit bekend is. Maar noteer de datum vast in de agenda. Wij verheugen ons erop je op 1 juni te begroeten.

Toegang: gratis Aanvangstijd: 12:00 uur Eindtijd: 17:00 uur Locatie: Dominicuskerk, St. Walburgkerkpad 1, Tiel