Walburg Open Vuur

Walburg Open Vuur is een half uur zonder smartphone en verplichtingen om je te laten inspireren door stilte, muziek of een tekst; inspiratie uit alle windstreken. Om los te komen van de drukte van alledag en meer thuis te raken bij jezelf. Om in alle rust je gedachten te laten gaan of zo maar even weg te dromen en van de stilte te genieten. Vooraf en na afloop kun je mensen ontmoeten en spreken – als je dat wilt. Het is ook helemaal prima als je kort van tevoren binnenschuift en na afloop weer meteen naar huis gaat.

Tijdens ieder Open Vuur branden zeven kaarsen in verschillende kleuren, lengtes en diktes; ze staan voor alle religieuze en spirituele tradities; voor diversiteit en pluriformiteit op elk gebied én voor tolerantie, begrip en acceptatie. Naar een idee van Dirk van de Glind.

Walburg Open Vuur is in januari 2024 gestart in Tiel. De komende maanden zijn er meer bijeenkomsten gepland en zullen deze ook worden opgestart in Culemborg. Op vaste dagen en tijden, gemiddeld 1x per 6 weken. Walburg Open Vuur heeft meestal een thema dat van tevoren bekend wordt gemaakt. Deelname is gratis, aanmelden van tevoren is niet nodig. Graag uiterlijk vijf minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Een overzicht van de aankomende Walburg Open Vuur momenten zie je onderstaand.

5 juni 2024, 19:30 - 20:00 uur - Tiel

Het Open Vuur – Thema ‘Verwondering’

Een half uur zonder smartphone en verplichtingen, om los te komen van de drukte van alledag en meer thuis te raken bij jezelf. Je wordt niet bevraagd, beoordeeld of getest, niet bekeerd of ergens toe gedwongen. Het Open Vuur biedt inspiratie uit alle windstreken. Om je te laten raken door muziek, een beeld of tekst.... lees meer
gratis
Meer info