Walburg PraatMeeCafé

Walburg PraatMeeCafé is een plek waar je terecht kunt om samen met anderen te praten over wat jou bezighoudt. Dat kan zijn n.a.v. de actualiteit verder weg of dichterbij huis; ook kan het met elkaar doorpraten over een film zijn die we samen hebben bekeken, of het bespreken van een boek, of het met elkaar delen van wat ons in de persoonlijke sfeer bezighoudt. Uiteraard in een veilige setting met ruimte en respect voor elkaar.

De PraatMeeCafé’s zullen medio 2024 van start gaan in Culemborg en Tiel. Op vaste dagen en tijden, gemiddeld 1x per 4 weken. Bijna altijd heeft een Praatcafé een thema dat van tevoren bekend wordt gemaakt. Deelname is gratis, aanmelden van tevoren wordt op prijs gesteld.

Een overzicht van de aankomende Walburg PraatMeeCafé’s zie je onderstaand.

15 juni 2024, 10:00 - 11:30 uur - Culemborg

PraatMeeCafé – thema ‘Durf jij je droom na te jagen?’

Het PraatMeeCafé van Walburg Inspireert is open voor iedereen, laagdrempelig, prikkelend en inspirerend; rondom een thema. Het thema op 15 juni is: ‘Durf jij je droom na te jagen?’ Herken je dat gevoel dat je die ene stap zou willen zetten, dat ene zou willen gaan doen, die specifieke verandering in je leven zou willen... lees meer
gratis
Meer info