20 april 2024, 11:00 - 11:45 uur

Familievoorstelling ‘Schaap zoekt een thuis’ – 3+ Theater Compagnie Alice

‘Schaap zoekt een thuis’ is een avontuur van de twee hartsvrienden Rikkie het schaap en Bruno de hond. Schaap Rikkie is anders dan zijn broertjes en zusjes, omdat hij een vacht vol met gekleurde vlekken heeft. Daarom lachen zij hem uit en mag hij nooit meespelen. Gelukkig heeft hij een grote vriend: Bruno de hond.

Maar op een dag is Rikkie het zat en rent hij het bos in. Bruno gaat hem zoeken, want hij weet hoe gevaarlijk het in het bos kan zijn. Ondertussen beleeft Rikkie allemaal spannende avonturen. Hij wordt achterna gezeten door de wolf, hij wordt uit het water gered door een kikker en hij helpt een vlinder om te leren vliegen. Aan het eind van zijn reis heeft hij allemaal nieuwe vrienden gemaakt. En als hij dan ook zijn trouwe vriend Bruno weer terug vindt, is zijn geluk compleet en voelt hij zich thuis!

Deze poppenvoorstelling gaat over vriendschap, zelfvertrouwen, anders zijn en erbij mogen horen. De prachtige zelfgemaakte poppen, komische scenes, wilde achtervolgingen en het positieve einde maken deze voorstelling tot een feestelijke en betekenisvolle gebeurtenis voor de hele familie!

Dit evenement is al geweest