Verhalenworkshop BarmHart “Wat leeft er in jouw hart?”

Tijdens deze workshop neemt Pauline Seebregts, professioneel verhalenverteller, je mee in de wereld van het vertellen van verhalen. Wat leeft er allemaal in de kamers van ons hart? Verlangens, dromen, wensen, angst, gemis? Hoe kunnen we woorden (of beelden) geven aan dat wat in ons hart leeft; hoe kunnen we het verwelkomen en daar met ‘barmhart’ naar kijken en zo ‘op verhaal komen’?

Over de Verhalenworkshop BarmHart – ‘Wat heb jij op je Hart?’

‘‘Kom vertellen, en luister, niet uit het hoofd, maar ‘By Heart’ . Wat leeft er allemaal in de kamers van ons hart? Verlangens, dromen, wensen, angst, gemis? Hoe kunnen we woorden (of beelden) geven aan dat wat in ons hart leeft; hoe kunnen we het verwelkomen en daar met ‘barmhart’ naar kijken en zo ‘op verhaal komen’? Door te luisteren naar onszelf en naar elkaar, door verhaal- en creatieve oefeningen onderzoeken we hoe we kunnen luisteren en spreken vanuit ons hart.

Hoe

Tijdens deze workshop neemt Pauline Seebregts, professioneel verhalenverteller, je mee in de wereld van het vertellen van verhalen. We werken met bestaande verhalen en met onze eigen verhalen. Door o.a. creatieve (verhaal-) oefeningen, visualisatie en vragen stellen, komen we tot een verhaal (persoonlijk en/of metaforisch) over dat wat ons hart beweegt. Die verhalen zullen we delen met elkaar. Uiteraard gebeurt dit in een veilige en plezierige setting.

Voor wie

Deze verhalenworkshop is voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder die een kleine reis wil maken naar de kamers van het hart! Vertelervaring is niet nodig. Belangrijker is het om affiniteit te hebben met het thema en de bereidheid om met een open houding te willen onderzoeken.

Begeleider Pauline Seebregts

Pauline Seebregts is werkzaam als professioneel verhalenverteller, trainer en coach vanuit haar eigen bedrijf Storywise. In haar verhalenwerk is de zoektocht naar ziel- zin- en betekenisgeving altijd dichtbij. ‘Mensen leren luisteren naar hun eigen verhaal zodat zij nieuwe perspectieven zien, is wat mij inspireert’. Zie ook: www.storywise.nu

Praktische informatie

Vrijdag 22 maart 2024
10:00 – 16:30 uur
Walburg -parochiehuis – St. Walburgkerkpad 3 in Tiel
€ 15,00 p.p. incl. koffie/thee en lunch
Docente: Pauline Seebregts
Uiterste inschrijfdatum: 15 maart 2024
Aanmelden via e-mail: info@walburginspireert.nl