Film ‘Neem me mee’

Over de film

Neem Me Mee speelt zich af tijdens een seniorenreis naar Zuid-Frankrijk en laat op mooie, ontroerende, maar ook humoristische wijze zien waar je mee te maken krijgt als je ouder wordt. Terwijl de horizon verandert krijgen de zes reisgenoten te maken met nieuwe ontmoetingen, onzekerheden, verliefdheid, vastgeroeste gewoontes, afscheid nemen en omgaan met veranderingen.

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfortzone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen. Ook de jonge reisleider Thijs niet.

Over de makers

Will Koopman (Gooische Vrouwen, April, May en June) regisseerde de film Neem me mee. Frank Houtappels schreef het scenario gebaseerd op het idee van Anthony van Biervliet. De sterrencast bestaat uit Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Helen Kamperveen, Geert de Jong, Minne Koole, Gene Bervoets en Ella-June Henrard.

Na afloop van de film is er ruimte voor ontmoeting en napraten met elkaar onder het genot van een drankje.

Praktische informatie

Datum: vr. 28 juni 2024
Tijd: 20.00-21.45 uur
Prijs: € 5,00 p.p. incl. consumptie
Aanmelden via e-mail: info@walburginspireert.nl
Locatie: Walburg – Dominicuskerk– St. Walburgkerkpad 1 in Tiel

Open-vuur