Creatieve workshop ‘Scheppen’- verven met vingers, nagels en handen

In deze workshop ga je vrij schilderen van binnenuit. Spelend met verf en kleur ga je verkennen en ontdekken. Je vingers, nagels en handen zijn je gereedschap. Een reis van scheppend werken; van binnen naar buiten.

Over de workshop ‘Scheppen’

De workshop ‘Scheppen’ is gericht op intuïtief schilderen binnen een veilige omgeving zonder kritiek.
Voor diegenen die willen schilderen vanuit ‘ hun binnenste’, willen durven loslaten en niet direct bezig willen zijn met het creëren van een eindproduct. Een reis van scheppend werken vanuit rust is het uitgangspunt en doel. Tijdens het schilderen zal er afwisselend ruimte zijn voor muziek en ook poëzie. Ontdek deze ontspannen manier van schilderen.
Voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Schilderervaring is niet nodig.

Over de docente

Voor Eefke Vel-Tromp is het belangrijk om te kunnen bijdragen aan een omgeving waar mensen zich geliefd weten en tot hun recht komen. Graag gebruikt zij daarbij haar creatieve talent. Sinds 2015 geeft zij workshops en kunst en cultuurlessen aan kinderen in de basisschoolleeftijd. En inmiddels ook aan volwassenen. Het verlangen om mensen waar nodig en gewenst op weg te helpen naar wat meer zelfvertrouwen en levensgeluk hebben haar doen besluiten opleidingen te volgen tot therapeut en kindercoach. Beiden heeft zij met succes afgerond.

Praktische informatie

Donderdag 19 oktober 2023
19:00 – 21:30 uur
Walburg -parochiehuis – St. Walburgkerkpad 3 in Tiel
€ 7,50 p.p. incl. koffie/thee; incl. materiaalgebruik
Docente: Eefke Vel-Tromp
Uiterste inschrijfdatum: 17 oktober 2023.
Aanmelden via e-mail: info@walburginspireert.nl

Creatieve-workshop-Scheppen